Nieuwsbrief 2 Stichting Koorstelling
 
Bekijk via de browser
Iedereen kan lid worden van de 'Club van 5'. Je steunt Stichting Koorstelling met een eenmalige donatie van €5 en je ontvangt vervolgens onze nieuwsbrief. Bovendien kom je straks als 'Lid van de Club van 5' als eerste aan de beurt bij de kaartverkoop van onze voorstellingen. Als je deze nieuwsbrief ontvangt ben je waarschijnlijk al lid, stuur daarom de nieuwsbrief door en maak vrienden en familie ook enthousiast, wij zijn er enorm mee geholpen!! Mail pr@koorstelling.nl als je lid wilt worden van de 'Club van 5'. 

Terugblik

Trailer

Om nog meer publiciteit te geven aan onze voorstelling hebben we een trailer gemaakt. Een kijkje in de keuken van de making of... zo kan iedereen een glimp opvangen van onze zang-, dans- en toneelrepetities. Ook zijn we een zaterdag op pad geweest voor een heuse fotoshoot met onze hoofdrolspelers en aansluitend zijn we met het hele koor in Pand P geweest om te filmen. Op deze manier is iedereen betrokken bij het hele project en kunnen we iedereen laten zien waar we zo hard aan werken. Ook de trailer zien? Klik hier!

Vooruitblik

Het maken van een theatervoorstelling kost niet alleen veel tijd en energie maar ook veel geld. Daarom zijn we op zoek naar sponsoren en subsidies. Maar we zijn ook niet bang om zelf de handen uit de mouwen te steken. Door middel van eigen acties proberen we extra inkomsten te genereren. Daarom organiseren we op zondag 20 maart 2016 van 10:00 tot 16:00 uur een rommelmarkt in Activiteitencentrum "Orka" aan de Broekakkerseweg 1 in Eindhoven. Hiervoor kunnen wij nog spullen gebruiken en we willen u vragen om ons te helpen actief spullen voor de rommelmarkt te gaan verzamelen. Het ideale moment om eindelijk eens de zolder en garage op te ruimen. Wie weet kunt u zelfs familie, vrienden, buren en bekenden overhalen om hetzelfde te doen.
 

Wat zoeken we? Oftewel wat verkoopt goed?


Kinderkleding schoon en heel * kinderspeelgoed * kinderboeken/cd's/DVD's * volwassen kleding schoon en heel * boeken *CD's * DVD's * LP's (voor volwassenen) * Oude tassen * oude retro voorwerpen * sieraden * paasartikelen * elektronica (een sticker erop of de elektronica nog werkt of niet) * leuke spullen voor in de tuin.

Te grote spullen kunnen we niet gebruiken i.v.m. beperkte verkoopruimte!

De Brabantse Verhuis Centrale heeft ons tot 19 maart 2016 een gratis Unit aangeboden om spullen op te slaan, maar helaas is deze al bijna vol. Daarom  zouden we u willen vragen de spulletje voor de rommelmarkt zelf tot 19 maart te bewaren. Lukt dit echt niet dan zoeken we samen naar een oplossing. Mocht u nog een opslagruimte weten dan houden we ons uiteraard van harte aanbevolen. Tijdens de Rommelmarkt willen we ook een tombola of een veiling organiseren. Voor de tombola hebben we mooie cadeautjes nodig. Op de veiling gaan we de allermooiste ingezamelde spullen tegen opbod verkopen. 
 
Ons streven is een netto-opbrengst van € 1.000,-. 
Voor het inleveren van mooie spullen kun je contact opnemen met Jacqueline Heesters
Telnr: 06-13059938 of via sponsor@koorstelling.nl

Onze sponsoren!

Onze sponsorcommissie is altijd op zoek naar bedrijven die ons willen steunen. Dit kan een financiële bijdrage zijn maar ook een bijdrage in natura. Denk aan zaken voor op het podium, attributen tijdens de voorstelling, de zogenaamde rekwisieten.

Misschien kent u een bedrijf die ons zou willen sponsoren. Dan horen wij graag van u! Stuur een mailtje naar sponsor@koorstelling.nl en de sponsorcommissie zal dan contact opnemen.


BESLIST. in Pand P

6,7,8 en 9 oktober 2016 gaat de voorstelling BESLIST. in première en we zijn harstikke blij en trots dat we de voorstelling mogen opvoeren in Pand P, maar wat en waar is Pand P?
Pand P is een nieuw kunst- en cultuurpodium op de oude locatie van Plaza Futura aan de Leenderweg 65 in Eindhoven. Het Nieuwe Theater, Parktheater Eindhoven en Hetpaarddatvliegt hebben als coöperatie Pand P opgericht en vanaf oktober 2015 zijn hier alle uitvoerende kunstvormen waaronder muziek, toneel en dans weer van harte welkom.
De samenwerking is erop gericht om een open huis te creëren voor jeugd, amateur, jonge talenten, theatermakers en professionals die elkaar kunnen aanvullen en versterken, maar waar ook de buurt zijn 'thuis' vindt en maakt.
Onder de nieuwe naam 'Pand P' worden podiumkunstenaars met elkaar verbonden en gefaciliteerd. Er kan gegeten en gedronken worden en de bar met het terras, is heropend. Een betere plek kunnen wij ons niet wensen, we verwelkomen u dus graag in oktober bij onze voorstelling BESLIST. in Pand P! http://www.pand-p.nl

In gesprek met onze hoofdrolspelers

(In de komende nieuwsbrieven lees je ook over de andere hoofdrolspelers en speelsters!)

Peggy Krupers - Tessa

Hallo, ik ben Peggy Krupers en ben samen met m'n broer Roy en zus Babs sinds februari 2015 lid van projectkoor WIU. Ik ben van kleins af aan bezig geweest met zingen. Ik zong in de band van mijn ouders, en heb tussen mijn twaalfde en achttiende regelmatig met ze opgetreden. De laatste jaren groeide bij mij de behoefte om weer lekker te zingen en bij WIU kan dat! Het nieuwe project bood me de kans om ook het acteren eens uit te proberen. Ik heb de stoute schoenen aangetrokken en heb geauditeerd voor de rol van Tessa. Dankbaar ben ik dat ik het ook echt mag gaan neerzetten; ik heb er zin in ga d'r voor!!

Johan van Zeeland - Nils Anderssn

Mag ik me even voorstellen? Mijn naam is Johan van Zeeland, Vanaf ongeveer mijn 24e speel ik bij een blaaskapel, eerst trompet daarna op bariton. Een jaar of 4 geleden werd ik door mijn vrouw meegenomen naar een repetitie van projectkoor "Werk in Uitvoering". Ze konden daar nog wel een mannenstem gebruiken was het argument. Ik trof daar een groep mensen die enthousiast en heel fanatiek stonden te zingen. Ik was direct verkocht en heb daarna aan verschillende projecten meegedaan. Hoewel ik met de blaaskapel gewend ben om op een podium te staan is het toch een heel nieuwe uitdaging om een rol te spelen in een theatervoorstelling. Als ik kijk naar hoe gemotiveerd mijn medespelers en de andere koorleden zijn ben ik ervan overtuigd dat we er een geweldige voorstelling van gaan maken.
Het lijk me een fantastische ervaring waar ik met veel plezier en enthousiasme aan ga werken.

Hilda Premsela - Trui (nu)

Hallo, ik ben Hilda Premsela.
In Den Haag geboren op 19 augustus 1949, verhuisd naar Eindhoven toen ik 5 was, omdat mijn vader bij Philips ging werken. Uiteraard op de Philips Lagere School gezeten. Daarna op het Gemeentelijk Lyceum Eindhoven, Julianastraat. Ter ere van de opening van het nieuwe gebouw aan de Willem de Rijkelaan mee gedaan aan de musical "The Beggar's Opera". Ik heb op kantoor gewerkt, vóór ik trouwde en kinderen kreeg. Gescheiden, hertrouwd met Henk. Aantal jaren in Middelburg gewoond, dáár bij het Kadaster gewerkt en bij  Papillon gezongen met een optreden in de schouwburg. Terug naar Eindhoven en kleinkinderen gekregen, genieten van oppassen. Sinds 4 jaar op de grote trom bij de Unitykapel. Vorig jaar met de Roostenzangers opgetreden. Van zingen word ik blij! In de voorstelling ga ik de rol van de oudere Trui spelen. 

Je zal er maar liggen

Op verzoek van de ABN-AMRO Foundation heeft een deel van ons koor rond de Kerst voor 8 groepen patiënten gezongen op de Dialyseafdeling van het Catharinaziekenhuis. Je zal er maar liggen, 3 x per week, 4 uur aan het apparaat om te dialyseren. Jaar in jaar uit 3 x per week 4 uur voor je uit staren, wat lezen, een computerspelletje doen, muziek luisteren of TV kijken. En dan de spanning of er misschien een donor komt die een match heeft met jouw lichaam. Zoiets gaat heel snel vervelen en daarom was het voor ons heel fijn om deze mensen even wat op te vrolijken met wat gezellige kerstliedjes. Bij de uitvoeringen werden wij begeleid door Henk Speerstra op accordeon en Elise Colen-Claas op keyboard.
Patiënten en personeel hebben gezellig meegezongen voor zover dat mogelijk was. Eén man heeft ons zelfs getekend tijdens het zingen. Het was voor hen weer even een leuke onderbreking van de wekelijkse sleur en wij hebben het met veel plezier gedaan. Ook onze complimenten voor het personeel van deze afdeling. Niets is hen teveel en ze zijn super vriendelijk voor iedereen.                                                         
ABN-AMRO Foundation, heel hartelijk dank dat wij dit voor de Dialyseafdeling hebben mogen doen en wellicht tot een volgende keer.
Copyright © Stichting Koorstelling

uitschrijven voor deze nieuwsbrief    gegevens bijwerken
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*