Nieuwsbrief 4 Stichting Koorstelling
 
 
WIJ ZIJN UITVERKOCHT!
Alle kaartjes zijn verkocht!
Maar mocht je nog willen ruilen, een kaartje te koop willen aanbieden of toch nog willen proberen een kaartje te bemachtigen verwijzen we jouw graag naar onze Facebookpagina. Schrijf een BERICHT of neem contact op met een van de koorleden.
Wil je ons koor en ons project een warm hart toedragen dan informeer vrijblijvend naar onze sponsormogelijkheden.  

Vooruitblik

Bevrijdingsmarkt
Op zondag 18 september vindt er van 12.00 tot 17.00 uur voor de vijfentwintigste  keer de traditionele "Bevrijdingsmarkt" plaats rondom Wijkcentrum 't Oude Raadhuis, 't Hofke 15 in Tongelre. Deze markt trekt doorgaans veel bezoekers, en is daarom voor particulieren een uitstekend moment om hun spulletje aan de man brengen. Tijdens de markt is er "live-music" aanwezig en zijn er voor de kinderen leuke attracties. Ten bate van het koor "Werk in uitvoering" en de theatervoorstelling "BESLIST." is er een verkoopstand met koffie/thee en wat lekkers. En wie weet zullen wij ook nog een tipje van de sluier oplichten over de inhoud van onze voorstelling…

Terugblik

Pinksterbraderie

Het was een feest om te zien dat er weer zoveel bakkers zich hadden aangemeld om lekkers te verzorgen voor onze kraam tijdens de pinksterbraderie. En volgens mij weet men rond het Hofke al dat wij er zijn want al voor dat we de kraam hadden opgetuigd vroeg men al naar koffie met taart! We kunnen terugkijken o=p een dag met een leuke verdienste voor onze clubkas, heerlijk weer, enthousiaste koorleden en wederom goede naamsbekendheid voor Projectkoor Werk in Uitvoering met de aandacht voor ons project: ons muziektheater BESLIST.

Onze sponsoren!

Onze sponsorcommissie is altijd op zoek naar bedrijven die ons willen steunen. Dit kan een financiële bijdrage zijn maar ook een bijdrage in natura. Denk aan zaken voor op het podium, attributen tijdens de voorstelling, de zogenaamde rekwisieten.

Misschien kent u een bedrijf die ons zou willen sponsoren. Dan horen wij graag van u! Stuur een mailtje naar sponsor@koorstelling.nl en de sponsorcommissie zal dan contact opnemen.

Deze sponsoren staan al op onze lijst:

Noctua

Annie Verhoeven

Mei Wah

John Muermans - Film

Romico

Albert Heijn Blixembosch

 

Stichting Koren Festival Eindhoven

Siems Wellnesspraktijk

Lumninetworks

 

Achter de schermen van BESLIST.

In de vorige nieuwsbrieven heeft u niet alleen kennis kunnen maken met het productie team (regisseur, dirigent, muzikaal begeleider en choreograaf) maar ook met de hoofdrolspelers en de band. Vooral de hoofdrolspelers, band en de koorleden zullen straks tijdens de 6 voorstellingen in de schijnwerpers staan van onze theatervoorstelling. Echter er zijn minstens net zoveel mensen achter de schermen actief. Mensen die we dus in oktober niet zien maar absoluut onmisbaar zijn om de theatervoorstelling tot een groot succes te maken.
Hierbij moet men denken aan mensen van het decor/rekwisieten, licht ontwerp geluidstechniek, beeldprojectie, kleding, kapster/visagist en toneelmedewerkers. En dan zijn er ook nog mensen die iets verder afstaan van de productie maar vanaf het begin een belangrijk functie hebben gehad bij de totstandkoming van de voorstelling . Dit zijn de mensen van de sponsoring, PR en niet geheel onbelangrijk de productieleider. Deze mensen staan niet met naam en foto op de site of in de nieuwsbrief maar zorgen er wel voor dat alles tot in de puntjes verzorgd is en de voorstelling mogelijk wordt gemaakt.
Daarom in deze nieuwsbrief een speciaal woord van dank aan al deze mensen achter de schermen, mede door jullie bleef de droom geen droom maar werd het werkelijkheid!

 

 

 

In gesprek met onze hoofdrolspelers

(In de vorige nieuwsbrieven lees je ook over de andere hoofdrolspelers en speelsters!)

Theo Mansveld - Hans (nu) 

Ik stel me voor: Theo Mansveld, Hans (nu) in theatervoorstelling "BESLIST".
Buurvrouw Jacqueline "zeurde" al langer (lees: probeerde me over te halen") om te komen zingen. Zelf had ik er al eens aangedacht om bij een Shantykoor  te gaan. Zeemansliedjes trekken mij wel met mijn Marineverleden. Om van het "gezeur" af te zijn ben ik meegegaan naar een repetitieavond van het koor. Voorwaarde was dat ik een klik moest voelen anders was het eenmalig.  Die klik was er: een groep enthousiaste mannen en vrouwen en na afloop van de repetitie nog een gezellige "nazit". Bijna 2 jaar maak ik nu deel uit van Projectkoor "WIU". Gevraagd voor een hoofdrol heb ik meteen ja gezegd. Onder bezielende leiding van dirigente Elise, regiseuse Jenneke, choreografe Claudy en Johan met combo wordt bij iedereen onbekend talent naar boven gehaald. Met zijn allen gaan we een mooi theaterstuk neerzetten. Ik kijk er naar uit!

Wendy Dekker - Trees (vroeger)

Mijn naam is Wendy Dekker, ik ben in 1990 vanuit Enkhuizen naar Eindhoven gekomen voor de studie en ben daarna nooit meer weggegaan. Van huis uit heb ik al meegekregen hoe leuk het is om met muziek bezig te zijn. Vorig jaar had ik me voorgenomen om weer eens actief iets met het zingen te gaan doen, en op internet kwam ik al gauw informatie over het projectkoor tegen. Het was me wel duidelijk dat ze met een leuk project bezig waren, maar ik had niet kunnen vermoeden dat ik behalve met zingen ook met dansen en acteren aan de slag zou kunnen. Ik mag mijn best doen om de rol van jonge Trees goed uit de verf te laten komen. Dat voelt als een groot voorrecht en ik geniet er met volle teugen van. We gaan er met het hele koor iets moois van maken; met het sterke script en de intensieve voorbereidingen gaat dat zeker lukken.

Wilco Valk - Sjors Slager 

Hallo, ik ben Wilco Valk en ik zing samen met mijn vrouw Inge en mijn vader Rien in het projectkoor WIU. Ik ben altijd wel met muziek bezig geweest, maar  nooit echt gezongen. Ruim 2,5 jaar geleden werd ik echter gevraagd om een keer mee te gaan naar een repetitie van het koor, en dat beviel zo goed dat ik er nu nog bij zit. Het is een geweldige uitdaging om in BESLIST. een van de hoofdrollen te mogen spelen. Super spannend, maar ook heel erg leuk. Voor mij is thema van het stuk: Het maakt niet uit wat er in het leven gebeurt, je hebt altijd de mogelijkheid om te kiezen.  Je moet alleen soms tot het juiste inzicht komen en niet kiezen voor de keuzes van iemand anders. De voorstelling is geslaagd als het publiek heeft genoten, en we er straks met trots en plezier op terug kunnen kijken!
BESLIST. repeteren

Een zaterdag en een zondag in juli zijn gebruikt om te repeteren. De zaterdag waren we weer welkom in het parktheater en de week erna op zondag konden we gaan proeven hoe PandP voelt. Hier gaat het straks toch allemaal gebeuren. In het parktheater hebben we flink op dans en zang geoefend en in Pand P een allround repetitie met als afsluiter een doorloop van beide aktes. Er komt veel bij kijken, pre-setten, waar kom je op, waar ga je weer het podium af. Rennen naar de kleedkamers om je snel in je volgende outfit te wurmen en weer met volle energie en lach op het podium terug te komen. Af en toe brengt dit natuurlijk heel wat hilariteit met zich mee. Dus mensen, de voorbereiding is al enorm leuk! Toch leven alle koorleden nu echt toe naar de uitvoeringen in oktober!Sponsor aan het woord - Monuta Sol
Overlijden hoort nu eenmaal bij het leven en daarom dus ook bij ons muziektheater. Wij zijn erg blij dat Monuta Sol een van onze hoofdsponsors is. Hier stellen zij zich even voor:

Voor een uitvaart in Eindhoven staat het team van Monuta Sol voor u klaar. U vindt Monuta Sol aan de zuidkant van Eindhoven. Rondom het uitvaartcentrum is voldoende parkeergelegenheid. De inrichting van het uitvaartcentrum in Eindhoven is strak en modern. Ons uitvaartcentrum is een mooi gerenoveerd pand met twee ruime rouwkamers en een eigen kapel. De kapel is in oude traditie gelaten. Zowel tijdens de condoleance als na de afscheidsdienst kan Monuta Sol voor u een eenvoudige catering verzorgen. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.  Voor meer info bekijk hier de website
Hebben jullie ons ook al buiten zien oefenen?
 
 
Copyright © Stichting Koorstelling

uitschrijven voor deze nieuwsbrief    gegevens bijwerken
 


This email was sent to *|EMAIL|*
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
*|LIST:ADDRESSLINE|*

*|REWARDS|*