Muziektheater in Eindhoven


Ben je ouder dan 8 jaar en vind je zingen, dansen en acteren leuk? Dan hebben we iets heel tofs voor je: we gaan op zondag 26 augustus 2018 beginnen met het maken van heuse kersttheatershow. De uitvoering is op zondag 16 december en wordt uitgevoerd in samenwerking met Project ‘Werk in uitvoering’.

Je gaat elke week meedraaien in een caroussel waarin je gaat dansen, zingen en acteren. Zo werk je in groepsverband aan alle disciplines.De cursus sluiten we af met supercoole echte show. Want wat je geleerd hebt wil je vast aan iedereen laten zien!

We beloven je dat je niet alleen veel plezier krijgt en heel veel leert over dans, zang en theater, maar ook:

  • een gezonde dosis zelfvertrouwen
  • dat je om leert gaan met de vreemdste situaties
  • dat je gaat ervaren om te presteren onder hoge druk, waarbij je je zenuwen gewoon de baas blijft!

Dat het tof wordt, kunnen we je nu al beloven.

Schrijf je direct in via ons inschrijfformulier! Eerst een proefles? Dat kan natuurlijk ook.

Waar?
We geven les in de speelzaal van het prachtige nieuwe schoolgebouw van Basisschool De Boog.

Wanneer?
Op zondagmorgen geven we les. Dit project heeft 16 lessen (inclusief uitvoering).
We repeteren van 10:00 u tot 13:00 u.

In principe hebben we de minimale leeftijd op 8 jaar gezet. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden als je kind nog geen 8 jaar is.

Lesgeld voor dit project?
Het hele project (inclusief uitvoering) komt op 165 euro. Je krijgt hiervoor 16 lessen van 3 uur en een onvergetelijke uitvoeringsdag. Dit komt op 3,40 euro per uur!

GRATIS PROEFLES
De proefles is gratis. Daarna kun je besluiten om de rest van het jaar mee te doen. Als je eerst even een tijdje wilt proberen, kan dat ook. In overleg bepalen we wanneer de betaling van de termijn start.

Ervaring nodig?
Iedereen kan en mag meedoen. Ervaring ga je juist krijgen door mee te doen. En had je al ervaring? Wij garanderen dat je nog meer zult leren. Alle niveaus krijgen de aandacht die ze nodig hebben. En natuurlijk word je ingedeeld in een groep die bij je past.

Wie geeft er les?
Stichting koorstelling heeft een uniek samenwerkingsverband gesmeed met Music All Around, waar Jenneke Wouters en Siep Glastra van Loon jullie mee zullen nemen in alles wat je nodig hebt op theatergebied. Zij zijn al meer dan 10 jaar bezig met onderwijs in het theatervak en hebben zelf ook veel ervaring op alle theaterdisciplines.

Inmiddels zijn Jenneke en Siep vele producties verder en willen zij samen met onze Stichting Koorstelling de olievlek van hun enthousiasme naar Eindhoven (Tongelre) uitbreiden: Theater is voor iedereen! En zo is dat!

Algemene voorwaarden
Op de theaterlessen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.