Loading...
Unieke productie met kinderen en volwassenen.

Repetities zijn op zondag van 9:30 u tot 11:30 u.

We gaan de voorstelling ‘Peter Pan: Het echte verhaal’  maken (geschreven door Elise Berends & Gerbrand van Kolck). Deze gaan we uitvoeren in oktober 2020. Het unieke van deze show is:

  1. dat we een professionele show maken met kinderen, tieners en volwassenen (de lessen zullen uiteraard starten per leeftijdsgroep, in een later stadium zullen de leeftijdsgroepen worden samengebracht).
  2. dat we een show maken waaraan in principe iedereen mee mag doen (let op: er zullen we audities komen voor de hoofdrollen, maar er zijn ook rollen voor ensemble)
  3. dat we het hele pakket van 40 lessen (van 3 uur, gegeven door onze professionals van Musicallaround: Jenneke Wouters en Siep Glastra van Loon) met minimaal 2 shows voor een unieke prijs kunnen aanbieden. Echt waar, dit vind je nergens anders.

Het enige punt is: we hebben niet onbeperkt plek. Dus als je echt mee wilt doen, zorg dat je 8 september om 9:30 u op Basisschool De Boog komt. Want als je altijd eens gedroomd hebt om te schitteren in het theater dan is dit je kans.

We beloven je dat je niet alleen veel plezier krijgt en heel veel leert over dans, zang en theater, maar ook:

  • een gezonde dosis zelfvertrouwen
  • dat je om leert gaan met de vreemdste situaties
  • dat je gaat ervaren om te presteren onder hoge druk, waarbij je je zenuwen gewoon de baas blijft!

Een unieke ervaring voor jong en oud! Dus wie durft?

GRATIS PROEFLES?

OVER DE LESSEN

De lessen duren 3 uur. De lessen beginnen om 9:30 u en eindigen om 12:30 u. Je gaat elke week meedraaien in een carrousel waarin je gaat dansen, zingen en acteren. Zo werk je in groepsverband aan alle disciplines. De groepen worden ingedeeld op leeftijd. Pas in een later stadium worden de groepen samengevoegd. In principe hebben we de minimale leeftijd voor de kinderen op 8 jaar gezet. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden als je kind nog geen 8 jaar is.

Lesgeld voor dit project?

  • Je gaat professioneel les krijgen in dans, zang en acteren voor slechts 4,25  per uur. Het hele project kost 550 euro (11 maandelijkse termijnen van 50 euro). Als je in 1 keer betaalt, betaal je voor het hele pakket 500 euro.
    Dit is echt een uitzonderlijk lage prijs (dit krijg je nergens anders in Eindhoven, Google gerust maar maak een eerlijk vergelijk: met 3 uur les van professionals in zang, dans en acteren en inclusief de uitvoeringen).

Let op: als je besluit om je in te schrijven, ga je akkoord met onze algemene voorwaarden en besluit je ook echt mee te doen aan de uitvoering. Natuurlijk zijn onvoorziene omstandigheden altijd bespreekbaar. Maar het uitgangspunt is jouw onvoorwaardelijke intentie.

Lesrooster?

  • In principe elke zondag les. We repeteren niet op feestdagen en ook niet in de schoolvakanties. Het exacte rooster zal snel verschijnen.

HANDIG

Waar?
We geven les in de speelzaal van Basisschool De Boog.

Ervaring nodig?
Iedereen kan en mag meedoen. Ervaring ga je juist krijgen door mee te doen. En had je al ervaring? Wij garanderen dat je nog meer zult leren. Alle niveaus krijgen de aandacht die ze nodig hebben. En natuurlijk word je ingedeeld in een groep die bij je past.

Wie geeft er les?
Stichting Koorstelling heeft een uniek samenwerkingsverband gesmeed met Music All Around, waar Jenneke Wouters en Siep Glastra van Loon jullie mee zullen nemen in alles wat je nodig hebt op theatergebied. Zij zijn al meer dan 10 jaar bezig met onderwijs in het theatervak en hebben zelf ook veel ervaring op alle theaterdisciplines.

Algemene voorwaarden
Op de theaterlessen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.