We tellen nu af naar 9 april 2022!
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Hallo lieve mensen!

Iedereen begrijpt dat ook wij ons schikken naar de Corona-maatregelen van het RIVM. Daarom verplaatsen we onze festivaldatum naar 9 april 2022. Uiteraard zullen we zodra we weer op volle kracht met de organisatie door kunnen jullie op de hoogte brengen. Blijf lekker zingen als het kan, maar het voornaamste: BLIJF GEZOND!

Het leukste festival voor koren komt naar Eindhoven!

SAVE THE DATE!

SINGIN’ SPRING

Wat?
Het allerleukste festival voor koren komt eindelijk naar Eindhoven.

Waarom?
Precies dit misten we nog in Eindhoven: een festival dat koren met elkaar verbindt. Iets bijzonders, iets unieks omdat we geloven in de kracht van zang! Een hele dag met diverse koren vanuit het hele land: zingen, workshops, optredens, inspiratie. We beloven een hoog festivalgehalte met een spetterende start en een afsluiting die je echt niet wilt missen.

Wanneer?
Zaterdag 9 april 2022 van 10 uur tot 22 uur.

HÉT KORENFESTIVAL

Waar?
We hebben voor dit festival een unieke locatie weten vast te leggen: niets minder dan het Parktheater Eindhoven.

Voor wie?
Voor alle koren die zich een dag willen onderdompelen op een uniek festival in Eindhoven en die zin hebben in energie en inspiratie.

Meer info?
Dit is slechts een SAVE THE DATE. Zodat iedereen de datum vast in de agenda’s kan reserveren. Vanaf 10 april 2020 (precies 1 jaar voor de festivaldatum) stellen we de inschrijving open en komt er meer informatie over het programma.

Foto’s door ©Twycer